Overval op tankstation Brummen

BRUMMEN – Bij een tankstation aan de G.K. van Hogendorpstraat in Brummen heeft zaterdagavond een gewapende overval plaatsgevonden. De overvaller ging er met geld vandoor. Niemand raakte gewond.

De dader kwam rond 19.15 uur de winkel van het tankstation binnen en bedreigde de aanwezige medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar op leek. De man wist geld buit te maken, verliet de tankshop en rende vervolgens de woonwijk in. De politie is direct een onderzoek gestart. Enkele politie-eenheden hebben naar de dader gezocht. Daarnaast werd een Burgernetactie gestart en een tweet verstuurd om ook de hulp van het publiek in te schakelen.
Het signalement van de dader luidt: een man tussen de 20 en 25 jaar. De man droeg een zwarte jas met capuchon en een donkere trui.
Rechercheurs van het overvallenteam hebben de zaak in onderzoek en willen graag in contact komen met mensen die zaterdagavond 29 september kort voor 19.15 uur hebben getankt bij het tankstation aan de G.K. van Hogendorpstraat in Brummen. Ook roepen ze getuigen of mensen met informatie op zich te melden via telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000 – foto: Harry Hanskamp
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.