Home / Bronkhorst / Het Groot Brummens Dictee

Het Groot Brummens Dictee

BRUMMEN – De Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Gemeente Brummen houdt vrijdag 23 november om 20.00 uur voor de dertiende maal Het Groot Brummens Dictee in het SWB-gebouw aan Plein Vijf in Brummen. De presentatie is in handen van burgemeester Niels Joosten. Tijdens het corrigeren worden de deelnemers getrakteerd op een muzikaal optreden van I Mediati.

Aan het dictee kan zowel met teams van drie personen als individueel worden deelgenomen. De deelnemers dienen in de gemeente Brummen te wonen of sociaal of economisch aan de gemeente gebonden zijn. Het dictee wordt gesponsord door Primera Brummen. Een ieder die mee wil doen, kan dit voor 1 november aan de Werkgroep Taalmarkt laten weten via tel. 0575 – 562811 (March van Goor) of tel. 0575 – 562524 (Mia van de Westen) of e-mail. brummensdictee@hotmail.com.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.