Home / Angerlo / Nieuw tenue voor Angerlo Vooruit 1

Nieuw tenue voor Angerlo Vooruit 1

ANGERLO – Het eerste elftal van VV Angerlo Vooruit presenteerde een compleet nieuw tenue. De afgelopen jaren speelde Angerlo Vooruit in shirts met een smalle blauw witte streep. De afgelopen tijd is geëxperimenteerd met andere shirts en de keuze is nu gevallen op een shirt met een aantal brede strepen. De kleuren blauw en wit zijn uiteraard gebleven.
Yvette van Overbeek-Hoornstra heeft het eerste shirt officieel aan Rene Berends, aanvoerder van het elftal overhandigd. De kleding van het eerste elftal wordt al jaren door Hoornstra Bouw gesponsord. Op deze nieuwe shirts staat ook het nieuwe logo van Hoornstra op.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.