Home / Bronkhorst / Gezellige middag in Tolzicht van Rode Kruis afd. Welfare

Gezellige middag in Tolzicht van Rode Kruis afd. Welfare

BRUMMEN – De afdeling Welfare van het Rode Kruis Brummen heeft dinsdag in Tolzicht een gezellige middag gehouden voor de leden en de bewoners. Ongeveer 50 mensen gaven gehoor aan de uitnodiging. Er was een afwisselend programma wat door de aanwezigen zeer op prijs werd gesteld. Men genoot zichtbaar van de muziek en de conferences van Ben Wissink, maar ook het optreden van de line-dance was een succes. De zit-dans voor het publiek werd erg gewaardeerd. Gerrie Groot Jebbink droeg enkele gedichten voor tijdesn de zeer geslaagde bijeenkomst.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.