Home / Bronkhorst / Gymvereniging Sparta op kamp

Gymvereniging Sparta op kamp

BRUMMEN – Gymnastiekvereniging Sparta hield voor al haar jeugdleden weer haar jaarlijkse turnkamp. Zaterdagmorgen om 10.00 uur vertrokken zo’n 40 meisjes met een aantal ouders en de leiding naar de Sazahal in Doetinchem. In een prachtig ingerichte turnhal konden de meisjes naar harte lust turnen. Er was ook een enorme schuimblokkenbak en daar met een grote boog inspringen was een groot succes. Een zachte landing was gegarandeerd! Na heerlijke frietjes gegeten te hebben was het tijd voor het avondprogramma. Een dierengeluidenspel in een donker bos leverde weer spannende momenten op.
Ook zondag werd er nog volop geturnd. Daarnaast viel ook de bingo en het woordspel met grote letters goed in de smaak. Het met elkaar instuderen van een dans verliep prima onder leiding van Danielle en werd aan het eind van de dag opgevoerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.