Home / Eerbeek / Opbrengst Lionstompoezen voor kinderboerderijen

Opbrengst Lionstompoezen voor kinderboerderijen

EERBEEK – President Andre Nolsen van de Lionsclub Zuid-Oost Veluwe uit Eerbeek kon vorige week een drietal afgevaardigden van kinderboerderij Kiboe uit Eerbeek en kinderpark ’t Goor uit Brummen verrassen met de uitreiking van een tweetal cheques van elk € 750,00 ten bate van hun beide kinderparken.

Deze uitreiking kon plaatsvinden omdat de Lionsclub Zud-Oost Veluwe eind maart van dit jaar met de inmiddels welbekende verkoop van Lions-tompoucen dit resultaat had bereikt, maar ten gevolge van de vakantieperiode nog niet eerder tot een uitreiking had kunnen komen. Niettemin waren de heer Zwiep Prins van park ’t Goor en mevrouw Frederike van Nieuwenhuizen en de heer Theo Kusters van Kiboe ook op dit tijdstip erg ingenomen met deze geste en memoreerden beiden dat zij dit geld enorm goed kunnen gebruiken.
De Lionsclub Zuid-Oost Veluwe heeft met name mede aan de wieg gestaan van de oprichting van Kiboe en heeft daardoor een grote betrokkenheid met deze stichting en zij weet als geen ander dat in deze economische tijden vol tegenwind dit soort stichtingen het zeer moeilijk hebben. Naast de financiële bijdrage heeft de Lionsclub dan ook reeds een aantal zaterdagen de handen uit de mouwen gestoken om het park weer te upgraden en het er netjes bij te laten liggen – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.