Home / Bronkhorst / Teambuilding op Michaelshoeve

Teambuilding op Michaelshoeve

BRUMMEN – Zo’n vijftig enthousiaste verkoopmedewerkers van Koninklijke Jongeneel hebben een dag hard gewerkt op de Michaelshoeve in Brummen. Jongeneel verkoopt en distribueert in het dagelijks leven hout, plaatmateriaal en afbouwmaterialen en daarmee gingen de verkopers flink mee aan de slag.

Zij hebben een prachtige houten schuilhut op het terrein gemaakt en het was ook nog een stuk teambuilding voor collega’s van Jongeneel. Vooral voor de grote groep jongeren is het heerlijk om een plek te hebben waar ze kunnen rondhangen binnen de veiligheid van het eigen terrein. De jongeren hielden het proces gedurende de dag goed in de gaten. Toen de laatste hand aan de schuilhut was gelegd en de Jongeneel-mensen zich terugtrokken voor een afsluitende BBQ, werd de nieuwe, grote picknicktafel onder de schuilhut meteen ingenomen.

De medewerkers van Jongeneel waren ontzettend enthousiast. “Het is geweldig dat je dit met z’n allen maakt voor deze groep kinderen en jongeren. Het geeft heel veel voldoening; je ziet echt wat je deze dag gemaakt hebt”, aldus één van de medewerkers.
“Dit is geweldig, dat een bedrijf zich zo inzet voor organisaties als de onze. Voor extra’s als deze is normaal gesproken geen budget. Dan is het fijn als een bedrijf als Jongeneel dit mogelijk maakt.”, vertelt Marja ten Hove van de Michaelshoeve. “Verschillende mensen zetten zich vol gedrevenheid in om tot een goed resultaat te komen. Mensen die normaal gesproken hele dagen op kantoor zitten, staan nu achter enorme grondboren of zitten op het dak.”
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.