Home / Doesburg / Unitas in klederdracht

Unitas in klederdracht

DOESBURG – Ieder jaar organiseert de leidster van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg een uitje voor haar groep, die iedere woensdagavond in sporthal Beumerskamp meedoet aan step aerobics. Dit jaar was het de twaalfde keer dat ze gezellig met elkaar uitgingen. Het is steeds weer een verrassing wat er bedacht is. De dames weten pas bij aankomst van bestemming wat hun te wachten staat. Dit jaar ging de reis naar Garderen. Daar hebben ze in mini coopers uit de jaren ’70 gereden, vervolgens met z’n allen op de foto in Veluwse klederdracht en sloten ze af met een walking diner naar drie verschillende restaurants, met behulp van een gps.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.