Home / Lieren / Echtpaar verjaagt inbreker uit geparkeerde camper

Echtpaar verjaagt inbreker uit geparkeerde camper

LIEREN – In de nacht van woensdag op donderdag heeft een echtpaar uit Nieuw Dordrecht een inbreker uit hun camper verjaagd. Ze werden wakker van lichtschijnsel en zagen hem binnen staan. Zij stonden op het moment van de inbraak op een parkeerplaats aan de A50, ter hoogte van Lieren.

Het echtpaar had hun camper rond 00.30 uur op de parkeerplaats gezet en was gaan slapen. De vrouw werd rond 03.30 wakker van lichtschijnsel in de camper en toen ze opkeek, zag ze een man binnen staan. Ze schreeuwde naar hem, waarna hij ervandoor ging. De inbreker wist in zijn vlucht nog wel een portemonnee mee te nemen, met daarin geld en pasjes van het echtpaar. De politie roept getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.