Home / Doesburg / KBO Doesburg bestaat 25 jaar

KBO Doesburg bestaat 25 jaar

DOESBURG – KBO Doesburg viert zaterdag 13 oktober haar 25-jarig bestaan. De middag begint om 14.00 uur met een bijzondere eucharistieviering in de parochie van Levend Water. Voor deze viering is een ieder van harte welkom. Voor de deelnemers aan het overige programma is er een hoofdprogramma met een muzikale show. De dag wordt afgerond met een smaakvol buffet, wederom muzikaal omlijst. Tegen 21.00 uur vindt de afsluiting plaats.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.