Home / Eerbeek / Amzet Trio live bij Radio Voorst

Amzet Trio live bij Radio Voorst

EERBEEK – Regelmatig nodigt presentator Martien Kobussen van het dialectprogramma Mo’j is luusteren zangers, muziekgroepen en koren uit om live te komen optreden in de studio in Twello. Zaterdag is het Amzet Trio uit Twello om 10.00 uur te gast.
Het Amzet Trio wordt gevormd door Mannie Welgraaf (accordeon), Wim Welgraaf (mondharmonica) en Ben Stuut (zang) en is in 2010 opgericht. Tijdens een optreden met diverse shantykoren is gebleken dat de oudere generatie graag liedjes horen en meezingen uit de jaren vijftig en zestig. Ben Stuut arrangeert de liedjes. Hij is ook de muzikale leider van het groepje. De optredens in verzorgingstehuizen, ouderensozen en feesten waren meteen een groot succes. Liedjes van Dorus, Wim Sonneveld en de meezingmedleys doen het goed.
In de studio gaat de presentator zaterdag gezellig aan de praat met het trio en wordt er live gezongen en gespeeld. Het programma is zaterdag, maandag en woensdag om 10.00 uur te beluisteren op Radio Voorst en woensdag om 20.00 uur bij RTV Veluwezoom FM.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.