Proeven en kunst kijken bij ‘Art en Wine’

LOENEN – Gezellig druk was het zondagmiddag op het voorplein bij kasteel Ter Horst in Loenen. Mieke Diekmann van het Arthuus en André Vriezekolk van Wijnkoperij Vriezekolk nodigden weer veel liefhebbers van kunst en wijn uit voor de jaarlijkse proeverij ‘Art en Wine’. Dit jaar voor de vijfde keer.

Het voorplein bij de koetshuizen en het eeuwenoude kasteel vonden de bezoekers een bij uitstek geschikt decor voor dit evenement. Door het gunstige nazomer weer kon alles uitgestald worden. De kunstenaars kregen de beschikking over een tentruimte waar de kunst kon worden getoond. Wijnkoperij Vriezekolk kreeg de medewerking van een aantal leveranciers en deskundigen voor diverse wijnen. Aan diverse kramen konden de vele wijnsoorten van de Wijnkring worden geproefd. Echte wijnkenners lieten deze kans niet ontgaan om oude en nieuwe wijnen te testen. Voor de sfeermuziek zorgde het duo Essers. Wil Meurs herkende in het duo nog zijn maatje van de musical Hair en zong met hem een paar nummers – foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.