Home / Eerbeek / Sportief tennisgeweld tijdens Bubbels Open 2012

Sportief tennisgeweld tijdens Bubbels Open 2012

EERBEEK – Op de negen kunstgrasbanen van de Tennisclub Eerbeek, zijn in september in een zeer sportieve sfeer liefst 163 wedstrijden gespeeld om uit te maken wie er dit jaar met de bekers naar huis mochten gaan. Bubbels Open is een toernooi voor jeugdspelers.

Alle wedstrijden samen zorgden voor ruim 8000 minuten tennisplezier voor kinderen van 7 t/m 16 jaar. De 114 deelnemers kwamen uit de verre omtrek om op het prachtige park in Eerbeek de strijd aan te gaan met hun leeftijdsgenootjes van andere verenigingen. Als men even niet hoefde te spelen, trof men elkaar wel weer in het clubhuis om samen te spelen op de flipperkast, het tafelvoetbal- of airhockeyspel. Gezelligheid samen was troef! Sponsor Bubbels, de wasstraatgigant uit Eerbeek, zorgde er voor dat de inwendige mens dagelijks goed werd verzorgd. Onder de aanwezige volwassenen werden daarnaast dagelijks een aantal bonnen voor een gang naar de wasstraat verloot. Dat er in Eerbeek en Brummen op zeer behoorlijk niveau wordt getennist, blijkt wel uit het feit dat er door spelers uit die plaatsen in verschillende categorieën prijzen werden behaald.
De winnaars zijn: GD 17 – Nienke Havekes en Niek Bosgoed,TC Eerbeek; JD 17 – Menno Jansen en Otmar Wenzler, TC Eerbeek; ME 17 – Sanne Niers, TC Eerbeek; JE 17 – Otmar Wenzler, TC Eerbeek; JD 14 – Ruben Hafkamp en Ron Jansen, TC Eerbeek; ME 14 – Claire Wenzler, TC Eerbeek; JE 14 – Ruben Hafkamp, TC Eerbeek ; JD 12 – Floris en Jonathan Enthoven, Beckson ; JE 12 – Mats Knoeff, TC Eerbeek; JE 10 – Jonathan Enthoven, Beckson; MD 10 – Verena Pluijm en Cayla Yilmaz, TC Eerbeek; JD 10 – Roy Bel en Damian Tang, Beckson; JE 8 -Lenny de Gans, TC Eerbeek
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.