Afsluitingen in verband met ATAG Posbankloop Velp

VELP – In verband met de ATAG Posbankloop Velp op zondag 30 september zijn die dag enkele wegen in Velp afgesloten. Het betreft de President Kennedylaan tussen de spoorwegovergang en de Hoofdstraat, de Rozendaalselaan tussen de rotonde bij de Ringallee en de Hoofdstraat en de Beekhuizenseweg tussen de rotonde bij Zutphensestraatweg en de rotonde bij Schelmseweg/Daalhuizenseweg.

Deze wegdelen zijn gedurende de hele dag afgesloten. Doorgaand rijverkeer is niet mogelijk. Lijnbussen 3, 21 en 43 blijven gebruik maken van de gebruikelijke route. Tussen 12.30 en 16.00 uur kan enige vertraging in de dienstregeling ontstaan.

Ook zijn op 30 september enkele wegen tijdelijk afgesloten: op de doorgaande weg van Velp en Rheden; het stuk van de AG Hofkeslaan in Velp tot de rotonde bij de Groenstraat/Schietbergseweg in Rheden (van 13.30 tot 14.30 uur), en de afrit van de A348 voor verkeer komende vanuit de richting Doesburg (eveneens van 13.30 tot 14.30 uur).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.