Home / Bronkhorst / Reisje naar het Airborne museum

Reisje naar het Airborne museum

BRUMMEN – De activiteitenclub van SWB houdt in oktober een reis naar het Airborne museum met als afsluiting een stampottenbuffet. Alle 55-plussers uit de gemeente Brummen zijn van harte welkom om deel te nemen. Men vertrekt op 25 oktober om 12.30 uur vanaf Plein Vijf in Brummen en men verwacht om 17.00 uur weer terug te zijn. De kosten bedragen 30 euro. Opgeven kan tot en met 11 oktober in Plein Vijf, tel. 0575 – 561988 of e-mail. J.devries@welzijnbrummen.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.