Nederlandse Techniek Kampioenschappen voetbal

DREMPT – HC ’03 in Drempt houdt, in samenwerking met Sportpartners, een hele dag waarop kinderen van zes tot en met vijftien jaar kunnen trainen en voetballen als een speler van Manchester United. Er zijn honderd plekken beschikbaar, vol is vol. René Meulensteen, trainer van het erste elftal van Manchester komt dinsdag 16 oktober naar Drempt om van jou een topspeler te maken. Naast de hele dag nieuwe trainingsvormen aanleren, gaan de kinderen bovendien naar huis met Moves & skills sponsorvrij voetbalshirt, – voetbal, – medaille, – tecniekdiploma en een actueel Goal voetbalmagazine.
Inschrijven kan via www.moves-skills.nl. de hele dag kost 40 euro, HC ’03 geeft eigen jeugdleden een korting van 15 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.