Home / De Steeg / Rhedense raadsleden winnaars raadscongres

Rhedense raadsleden winnaars raadscongres

DE STEEG – Sterke raad, Sterke gemeente, dat was het hoofdthema van het jaarcongres van de Nederlandse vereniging voorraadsleden (raadslid.nu) dat zaterdag 22 september plaatsvond in Bussum. Omdat de Rhedense raad met de grootste groep raadsleden vertegenwoordigd was, zijn zij de winnaars van het boek Tussen traditie en moderniteit. Een dag vol inspiratie waar de Rhedense raadsleden Kruithof, Uijthof, Spaargaren, Witteveen, Pieper en Rook andere deelnemende raadsleden konden ontmoeten en met elkaar kennis konden uitwisselen.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.