Kunst in de herfst; open atelier en fietsroute ART-Brummen

BRUMMEN – Op 29 en 30 september is het van 11.00 tot 17.00 uur weer tijd voor de open atelier en fietsroute van ART-Brummen. Mieke Diekmann laat in Galerie ’t Arthuus in Loenen haar nieuwe kleurrijke schilderijen zien. Evenals een aantal nieuwe bronzen beelden van haar zelf. Ook vindt men er werk van kunstenaar Jan van Strien. (www.arthuus.nl).

Het werk van Erik Zwaga en Peter Bergenhenegouwen is het hele weekend in het atelier van Erik te zien. Zwaga schildert voornamelijk sfeervolle stillevens in olieverf. Bergenhenegouwen maakt ruimtelijke kunstwerken. In de figuratieve beelden gebruikt hij beweging als metafoor. (www.erikzwaga.nl, www.peterbergenhenegouwen.nl).
Aan de Burg. Wijslaan 22 in Brummen is het werk van Piet van Middelaar te zien en van Herma Schillingerhoudt. Zij laat onder andere zien hoe je een portret boetseert. (www.pietvanmiddelaar.nl).
Andere deelnemers dit keer zijn Joop van Ulden, Annie Elissen, Chris Ros en Ria Stam. Meer informatie is te vinden op www.art-brummen.nl. Op alle locaties liggen flyers met een speciale fietsroute.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.