Werkochtend in IVN-natuurtuin

LOENEN – Wie graag in de natuur werkt, kan zaterdag 29 september terecht in natuurtuin Harmanahof van IVN-Eerbeek en omsteken in Loenen. Daar zullen dan tal van werkzaamheden uitgevoerd worden, die nodig zijn om de tuin voor te bereiden op het volgende groeiseizoen. Dit houdt onder meer in, het verwijderen van opslag van acacia, vogelkers en bramen op plaatsen waar zij andere planten dreigen te verstikken. Verder moeten noodzakelijke reparaties aan de bouwsels in tuin worden uitgevoerd.
Bij al deze werkzaamheden kan het IVN best wat hulp gebruiken. Iedereen die houdt van werken in de natuur en zijn handen uit de mouwen weet te steken is welkom in de natuurtuin aan de Loener Schepersweg. De werkzaamheden beginnen om 9.00 uur en duren tot 12.00 uur. Wie pas later kan komen of eerder wil stoppen is eveneens welkom. Gereedschap is aanwezig en ook zorgt het IVN voor koffie en thee met wat lekkers er bij. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij Gerard Nijhof, tel. 055-5051939.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.