Feest bij VV Dieren

DIEREN – Er was op zaterdag 15 september veel te vieren bij de nieuwe fusieclub v.v. Dieren. De gerenoveerde kantine werd officieel geopend, nadat een paar uur daarvoor het nieuwe kunstgrasveld door wethouder Ronald Haverkamp aan de club was overgedragen.
Voor mevrouw Margriet Zwiers was het helemaal feest. Zij nam de eerste prijs in ontvangst van de loterij. Een auto! Na alle officiële momenten werd in de ‘nieuwe’ kantine een fantastisch feest gevierd. v.v. Dieren werd gevormd door de voetbalverenigingen Erica ’76 en Gazelle Nieuwland.

Op de foto:
Met het doorknippen van een lint werd de gerenoveerde kantine van fusieclub v.v. Dieren in Dieren officieel geopend

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.