Bands gezocht voor Meet the Music/ rockedition

DIEREN – Regionale rockbands worden uitgedaagd hun muzikale performance te laten beoordelen door een deskundige jury. Op zaterdag 10 november, tussen half twee en vijf uur, staat er een complete backline klaar in Theothorne in Dieren.

De opdracht aan de rockmuzikanten is simpel: speel drie van je beste nummers en maak kans op een eigen set van een heel uur tijdens de Meet the Music/rockedition op 20 april volgend jaar. In de jury zit ondermeer Rockambassadeur Rens van der Veen, drummer van Move your Mind en met zijn Dierense schildersbedrijf Partner van Let’s Meet!2013.

Ook Maurice Vloed van Theothorne zal zijn muzikale oordeel geven, evenals de in Ellecom woonachtige Guus Tangelder, die door de organisatie van de muzieknacht op 20 april 2013 als voorzitter van de jury is gevraagd. Vanaf de jaren zeventig tot op de dag van vandaag is Guus Tangelder de motor achter workshops voor musici. Aanmelden voor deze voorronde kan door een mailtje met de contactgegevens (en indien beschikbaar een demo) te sturen aan info@letsmeet2013.nl. De winnaars van deze voorronde op 10 november winnen een gage van 150, 100 of 50 euro alsook consumptiemunten.

De Meet the Music/ rockedition was er voor het eerst tijdens de 2011-editie van Let’s Meet! Deze regionale ontmoetingsdag is er op 20 april volgend jaar voor de derde keer met een uitgebreid en gratis toegankelijk programma in Theothorne aan het Dierense Callunaplein. Overdag ontmoeten amateur-muziekbeoefenaren hun fans als ze – gratis – optreden op het podium in de schouwburgzaal, komen consumenten uiteenlopende bedrijven tegen op een gezellige markt en kunnen verenigingen, stichtingen en andere organisaties die met vrijwilligers werken hun activiteiten promoten. Ook staat er een modeshow op het programma en nog veel meer activiteiten.

De toegang is ook deze keer gratis voor het publiek. Dat is mogelijk dankzij de Partners van Let’s Meet2013: Grand Café-Zalen-Schouwburg Theothorne, vdveenschilders (Rockambassadeur), JDI Internetprofessionals en DDJ Accountants en Adviseurs (Ambassadeur Let’s Meet!&Doe Mee), Velpprint en de Regiobode. De organisatie van Let’s Meet!2013 is in handen van Ap Lammers en Jos Rochette. Bedrijven of organisaties die zich ook als Partner/Ambassadeur willen verbinden aan (onderdelen) van Let’s Meet! kunnen voor meer informatie met hen contact opnemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.