75 Jaar klantvriendelijkheid in de supermarkt

EERBEEK – "Ja, ik vind het best jammer dat ik vertrek, maar nu naar 10 jaar is het ook een mooi moment, ik heb m’n studie voltooid en ga nu aan het werk met een vaste baan in de sector waar ik altijd voor geleerd heb. De combinatie met parttime werk in de winkel van familie Heine was aangenaam, ik heb er veel geleerd en dat ging mooi samen met mijn studie."
 

Aan het woord is Peter-Paul Blom, één van de jubilarissen bij Jumbo Eerbeek die onlangs werd gehuldigd voor 10 jaar trouwe dienst. Een unicum in de supermarktsector, aangezien landelijk het beeld leeft dat 15 jarigen driemaal achtereen een jaarcontract krijgen en dan plaats dienen te maken voor wederom een jongere collega. "Zeker niet bij ons", aldus Jumbo eigenaar Casper Heine. "Medewerkers die bij ons in dienst treden kunnen bij goed functioneren en indien zij plezier en voldoening beleven aan het werk, eigenlijk tot in lengte van jaren bij ons blijven werken, kijk naar Peter-Paul. Hij kwam als 15 jarige jongen in de schapverzorging en vervolgens werd hij later leidinggevende van die groep. Nu is het moment daar dat hij een volgende stap in zijn carrière maakt, en dat moet ook, maar van hij had hij gewoon mogen blijven".
Er zijn meer jubilarissen die in het zonnetje worden gezet voor jarenlang trouwe dienst, Bea Bosman is al 20 jaar werkzaam op de vleeswaren afdeling, Jolanda Jeronimus (12,5 jaar) werkt op de bakkerij afdeling, Marion Bosch (12,5 jaar) is werkzaam in de slagerij, Emma Bosch is al 15 jaar een vriendelijke caissière en Esther de Vries al 5 jaar een all round medewerkster. De dames die 12,5 jaar in dienst waren kregen naast een prachtig boeket bloemen ook een weekendje weg aangeboden voor het gezin.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.