In de rij voor heerlijke honing

EERBEEK – Mensen stonden zaterdag in de rij voor de heerlijke honing van imkersvereniging Eensgezindheid. Zaterdag vond de 104de editie van de traditionele honing- en bijenmarkt van de vereniging plaats. De markt staat bekend om de grote sortering honing, met name de heide(raat)honing, en daar gaven velen gehoor aan. Het maakte de bezoekers niet uit om een tijdje in de rij te staan. Door het harde werken van de bijen en het goede weer van het afgelopen jaar, was de honing dit jaar ook extra lekker. Naast de honing, kreeg ook de imkerij veel aandacht. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.