Bob Bouhuijs schrijft fantasy-debuut

LAAG-SOEREN – Bob Bouhuijs uit Laag-Soeren schrijft zijn fantasy-debuut Quana. Na woelige tijden is nu rust aangebroken op planeet Quana. De monsterlijke unra zijn bijna uitgegroeid en het quaraal, een drank die de primitieve driften onderdrukt, heeft vrede en harmonie gebracht. Wanneer de ouderen de gemeenschap een aantal dagen verlaten om te mediteren, wordt het leiderschap tijdelijk overgedragen aan de jonge Rekan. Zijn onervarenheid maakt hem tot een gewillig slachtoffer van de manipulatieve Etrena. Zij zet hem aan tot een roekeloze daad die een tijd vol passie, verraad en oorlog inluidt. Het boek kost 14,90 euro en is te bestellen via gopher.nl en via de Nederlandse en Vlaamse boekhandels, ISBN: 9789051797473.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.