Sportclub Brummen pakt flink uit tijdens jubileumfeest

BRUMMEN – Op zaterdag 10 november vindt het grote jubileumfeest van Sportclub Brummen plaats. De verantwoordelijke commissie heeft de festiviteiten gepland in de zalen van Concordia en er is die avond veel muziek te beluisteren.

Het festijn gaat om 21.00 uur van start en ten aanzien van het eindsignaal is geen tijd vastgesteld. “We gaan door zolang iedereen zich vermaakt en het gezellig is”, laat Harry Timmer, voorzitter van de jubileumcommissie, weten. De topact is voorbestemd in de grote zaal. De PPM-Showband, met in de gelederen zangeres Loes Lammertink, verzorgt een wervelende muziekshow met voor elk wat wils. De band (met blazers) bestaat uit zes leden en heeft een uitstekende naam in showbizzland. Men heeft tijdens optredens artiesten als Wolter Kroes, Glennis Grace en Peter Beense begeleid en beschikt daarnaast over een zeer breed coverrepertoire.

In de zaal van de kegelbaan zorgt Wim Timmer voor muzikaal entertainment en in de Ruumte zal DJ Jan Smit het publiek vermaken. Bollie’s Beenhamparty levert op de feestavond de broodjes beenham aan de feestvierders. Daarnaast zal Bollie ook het publiek entertainen met zijn grappen, grollen en conferences. “Sportclub Brummen wil met een spetterende feestavond het jubileumjaar afsluiten”, laat Harry Timmer weten. De kosten van de toegangskaarten bedragen 10 euro per persoon. Hiervoor ontvangt men 5 consumptiemunten en zijn onbeperkt broodjes beenham verkrijgbaar. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij café-restaurant Concordia en bij de leden van de jubileumcommissie. Naast leden van Sportclub Brummen zijn ook introducés van harte welkom. Het feest is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar en ouder. “Het wordt een avond met veel muziek, dus koop tijdig de toegangskaarten, want vol is vol”, adviseert Timmer. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. De zaal is geopend vanaf 20.30 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.