Home / De Steeg / Aanmelden voor Sportverkiezing gemeente Rheden

Aanmelden voor Sportverkiezing gemeente Rheden

DE STEEG – Op 7 januari houdt de gemeente Rheden voor de derde keer sportverkiezingen. De gemeente wil sporters en teams die in 2012 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd of op een andere manier opgevallen zijn in het zonnetje zetten.

De categorieën zijn: sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2012. Tot uiterlijk 15 november 2012 kunt u kandidaten doorgeven aan de gemeente met een uitleg waarom u vindt dat ze genomineerd moeten worden.
De jury, waarin in ieder geval de burgemeester en de wethouder sport van de gemeente zitten, maakt een keuze uit alle voorgedragen personen en teams. U kunt een voordracht doen via een formulier dat u kunt downloaden via www.rheden.nl trefwoord sportverkiezingen.
Verenigingen zijn per brief op de hoogte gesteld van de sportverkiezing.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.