Home / Bronkhorst / TPW steunt de D1 van VV Oeken

TPW steunt de D1 van VV Oeken

BRUMMEN (BROEK) – Ronald Pikaar van Tandartsenpraktijk Wilhelminaweg uit Dieren, heeft de spelers en speelsters van de D1 van VV Oeken nieuwe shirts ter beschikking gesteld. De gulle actie van Ronald wordt binnen de D1 (waar o.a. zijn dochter Sanne in speelt) enorm gewaardeerd en ze hopen dit jaar in de nieuwe shirts veel punten te gaan halen in de 3e klasse, waarin het team van trainer Wim Seesink uitkomt. Namens sponsorzaken van vv Oeken was Roy Jurriëns aanwezig om de bloemen te overhandigen en een woord van dank richting de sponsor uit te spreken. Ronald heeft met zijn tandartsenpraktijk uit Dieren ook al een reclamebord langs het hoofdveld dus de vereniging is erg blij met deze (en overigens alle) sponsor(en). Sportief gezien gaat Ronald dit jaar ook nog een stapje bijzetten. Hij is dit seizoen in het 1e te bewonderen i.p.v. zijn vertrouwde 3e elftal.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.