Home / Drempt / Planten ruilen in Drempt

Planten ruilen in Drempt

DREMPT – Kwaliteitstuin in Drempt organiseert ook dit jaar weer de plantenruilbeurs. Dit najaar wordt de beurs gehouden op zaterdag 6 oktober van 12.00 tot 15.00 uur. Tuinliefhebbers die hun tuin weer eens een opknapbeurt willen geven, kunnen hier hun overtollige planten verruilen voor andere planten, zaden, bollen en stekjes.

De herfst is een periode waarin veel mensen hun tuin eens flink onder handen nemen. Daarbij wordt soms gekozen voor een andere aanpak of een andere uitstraling. Veel plantenliefhebbers vinden het moeilijk om planten weg te gooien. Bij de plantenruilbeurs krijgen de planten weer een nieuwe tuin waar ze tot bloei kunnen komen en kunnen de oude eigenaars weer met andere planten naar huis.
Ook mensen die geen planten in te brengen hebben, maar wel op zoek zijn naar extra planten voor de tuin, zijn welkom. Het is handig om de planten in potjes aan te leveren, met de naam en de bloeitijd van de plant erbij. Kwaliteitstuin is te vinden aan de Kerkstraat 3 in Drempt.
Bel voor meer informatie met Roelina Engelage: 0313-472364 of met Karen Bertram van Kwaliteitstuin: 0314-383620, of kijk op www.kwaliteitstuin.nl.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.