Workshop klantgericht schrijven

GIESBEEK – Uit de Verf Communicatie houdt op donderdag 8 november een workshop voor ondernemers om overtuigend te leren schrijven. Deze avond leren de deelnemers om pakkende teksten te schrijven voor flyers, websites en ander promotiemateriaal. De workshop wordt gegeven in ’t Olde Schop in Giesbeek.

Na de cursus weten de deelnemers verschillende manieren om hun klant beter aan te spreken. Samen met de groep gaan ze aan de slag om hun passie te vertalen naar de wensen van de klant. Na afloop hebben de deelnemers in ieder geval één tekst paraat om hun bedrijf klantgericht en met overtuiging aan te prijzen.
Uit de Verf Communicatie is een jong bedrijf in Giesbeek. De bedoeling van eigenares Manon Kummer is om mensen en bedrijven beter uit de verf te laten komen, door haar adviezen. Kummer schrijft zelf graag, maar ze vindt het ook geweldig als ze door haar workshops het plezier in schrijven kan overbrengen.
Opgeven voor de workshop kan via www.uitdeverfcommunicatie.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.