Kinderkledingbeurs in Rheden

RHEDEN – De kinderkledingbeurs in Rheden wordt op vrijdag 28 september gehouden tussen 9.00 en 11.00 uur. De beurs wordt gehouden in het clubgebouw van tafeltennisvereniging Slagvaardig aan de IJsselsingel in Rheden.

Er zijn ook nog een aantal enveloppen met kaartjes beschikbaar voor mensen die hun kinderkleding (vanaf maat 86 tot en met 176) en speelgoed te koop willen aanbieden. De enveloppen kunnen worden opgehaald op dinsdag 25 september en donderdag 27 september tussen 9.00 en 15.30 uur bij het Klokhuis aan de Worth Rhedenseweg 51.
Kleding en speelgoed kunnen op donderdag 27 september tussen 18.30 en 20.00 uur worden ingeleverd bij het clubgebouw van Slagvaardig. De vrijwilligers organiseren de verkoop van de aangeboden spullen.
De opbrengst van de beurs gaat naar een lokaal goed doel. De vrijwilligers hebben dit jaar gekozen voor Stichting Dierenweide, de kinderboerderij in Rheden.
Neem voor meer informatie contact op met Claudia Bosscher van Carion: 06-18477256.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.