Basiscursus computergebruik

LAAG – SOEREN – In Laag Soeren bestaat sinds enige tijd de mogelijkheid om tegen geringe kosten in ‘t Sprengenhus een basiscursus computergebruik te volgen. De cursus wordt verzorgd door de Stichting Computercursussen Laag Soeren in nauwe samenwerking met Seniorweb. In een groepje van maximaal zes personen wordt u in een aantal lessen door vrijwilligers stap voor stap op heel praktische wijze de benodigde kennis voor het ‘computeren’ bijgebracht.
Om een computer optimaal te kunnen gebruiken is een vervolg op de basiscursus zeker aan te bevelen. De stichting Computercursussen biedt daarom ook vervolgcursussen aan. Ook deze vervolgcursussen worden in ‘t Sprengenhus door vrijwilligers verzorgd in groepjes van maximaal zes deelnemers.

W. ter Riet, tel.0313-619224 (tussen 19.00 en 20.00 uur)
e-mail. seniorweb-ls@hotmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.