Home / Velp / Samen wandelen rondom Velp

Samen wandelen rondom Velp

VELP – Inwoners van de wijk Velp-Zuid kunnen op woensdagochtend samen wandelen om er even op uit te gaan. Activeringscentrum De Magneet zorgt voor een gids die rekening houdt met iedereen die mee wil gaan op deze tochten. Hierdoor is het ook mogelijk om met een rollator of scootmobiel aan de wandelingen rondom Velp deel te nemen.

De gids heeft al een aantal mooie wandelingen uitgestippeld over landgoed Biljoen of Beekhuizen, door de uiterwaarden en rondom de Emmapyramide. Ook een dorpswandeling staat al in de planning. De gids geeft de deelnemers voldoende tijd om eventueel ook foto’s te maken.
De wandelingen starten om 10.30 uur vanuit het Activeringscentrum De Magneet in de voormalige Dr. van Voorthuijssenschool aan de Schoolstraat 12 in Velp. Vanaf 10.00 uur staat daar de koffie klaar. Deelname is gratis.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.