Home / Loenen / Veel kampioenen bij LTC Loenen

Veel kampioenen bij LTC Loenen

LOENEN – De leden van tennisvereniging LTC Loenen hebben afgelopen weken weer de Dubbel-clubkampioenschappen gespeeld. Veel leden streden fanatiek om de titels Clubkampioen Dames, Heren en Mix.

Bij dames werden Ria Jansen en Stien Eleijzen dubbel kampioen, Marian Bosgoed en Nettie Biersma werden tweede. Jan Mulder en Berco van Boven werden clubkampioen Heren Dubbel, Jan Bosgoed en Adri Molendijk veroverden de tweede plaats. De Clubkampioen Mix dubbel-titel ging naar Gideon Elshof en Petra Gerritsen, daar werden Hans Ruegebrink en Milly Jansen tweede.
In de verliezersrondes waren de prijzen als volgt verdeeld: Bij de dames dubbel werden Irene te Winkel en Jessica ten Vaanholt eerste, Elles Kamphuis en Bianca van Schooten werden tweede. Bij de heren dubbel wonnen Wim Modderkolk en Bertram Tiemessen van Engel Berends en Jan Tijhof. De mix dubbel werd gewonnen door Gerald en Trudy Luttikhuizen. Zij wonnen van Priscilla en Harm Eleijzen.
Het toernooi werd afgesloten met gezellige muziek en een barbecue.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.