Nordic walken in Eerbeek

EERBEEK – Wandelsportvereniging Eerbeek houdt een basiscursus Nordic Walking op de dinsdagochtend. De cursus bestaat uit zes lessen van 75 minuten en wordt verzorgd door een ervaren Nordic Walking instructrice. De eerste les wordt gehouden op dinsdag 2 oktober.

De eerste les wordt gezien als een proefles. Daarna bepalen de deelnemers of ze door willen gaan met de cursus. De kosten zijn 40 euro, inclusief het gebruiken van de speciale Nordic Walking stokken, poles genaamd. De cursusdagen zijn 2, 9, 23 en 30 oktober en 6 en 13 november. Na de basiscursus kunnen de deelnemers tot het eind van het jaar gratis aansluiten bij de begeleide wandelingen op de dinsdagochtend en de donderdagmiddag.
De eerste wandeling begint op dinsdag 2 oktober om 10.00 uur bij het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Bel voor meer informatie en aanmelding met Wilma Heijenk: 0313-654440 of mail naar wilma@heijenk.com.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.