Home / Loenen / Brandweerkorpsen strijden in Loenen

Brandweerkorpsen strijden in Loenen

LOENEN – De brandweerkorpsen van Epe, Voorst en Apeldoorn strijden op zaterdag 29 september om de eer tijdens de jaarlijkse brandweerwedstrijden in Loenen. De korpsen trainen deze dag een zo realistisch mogelijk scenario. De wedstrijden beginnen om 8.00 uur en duren tot 17.00 uur.

De exacte locatie in Loenen wordt geheim gehouden, zodat de korpsen zich nog niet kunnen voorbereiden. Wie de korpsen tegen elkaar wil zien strijden, kan op zaterdag 29 september bij de brandweerpost aan de Leeuwenbergweg 13 zien waar de korpsen precies aan de slag gaan.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.