Home / Giesbeek / DHL wint Eijkelkamp Foundation Tournament

DHL wint Eijkelkamp Foundation Tournament

GIESBEEK – DHL heeft het Eijkelkamp Foundation Tournament gewonnen. Na drie gewonnen wedstrijden en één gelijkspel, bleef DHL het team van Asendia net voor. Het team van VCMI uit Beek wist de twee teams van Eijkelkamp achter zich te houden en behaalde daarmee de derde plaats. Het was de eerste keer dat the Eijkelkamp Foundation een voetbaltoernooi organiseerde. In totaal streden vijf teams op het veld van G.S.V. 38 te Giesbeek om de Eijkelkamp Foundation Tournament wisselbeker.

Het opgebrachte inschrijfgeld, 400 euro, komt ten goede aan de stichting van Royal Eijkelkamp, welke ter ere van het 100-jarig bestaan in 2011 is opgericht. The Eijkelkamp Foundation heeft kennis, middelen en materialen tot haar beschikking om in te zetten voor bijzondere doelen. The Eijkelkamp Foundation gaat hiermee verder dan alleen maar het schenken van een geldbedrag. 100 jaar aan verworven kennis over het vakgebied en ondernemerschap vloeit via de stichting terug in de maatschappij. Sinds de oprichting zijn twee landbouwkundige projecten ondersteund, een in Myanmar en een in Guinee.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.