Ondernemerscafé gemeente Brummen geslaagd

BRUMMEN – Het tweede ondernemerscafé in Brummen was een groot succes. Het eerste deel van de bijeenkomst stond in het teken van ‘Het Verhaal van een Ondernemer’ waarin een bekende ondernemer uit de gemeente Brummen vertelt over de successen en de hindernissen die hij of zij is tegengekomen. Dinsdagavond was het woord aan Nico Aalderink, de ondernemer achter The Gallery.
Tijdens een vraaggesprek met de aanwezige gasten kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Onder andere hoe hij ooit was begonnen, waarom hij de keuze maakte om zich te vestigingen in Brummen en hoe het komt dat hij weinig merkt van de crisis. Na zijn inspirerende verhaal werd het woord doorgegeven aan Wethouder Hennie Beelen. Zij gaf aan dat de gemeente Brummen graag de ondernemers betrekt en zij heeft ze direct uitgenodigd om in gesprek te gaan.
Het ondernemerscafé wordt vier keer per jaar georganiseerd op aansprekende locaties in de gemeente. De volgende bijeenkomst wordt momenteel gepland en binnenkort wordt de datum bekend gemaakt.
Tips of ideeën? Die kunnen kenbaar gemaakt worden via e-mail ondernemerscafe@hccs.nl of via de linkedingroep Ondernemerscafé gemeente Brummen of via twitter @OC_Brummen –
Foto: Léontine van Geffen-Lammers
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.