Home / Doesburg / Monique Smit op school

Monique Smit op school

DOESBURG – De kinderen van groep 6 van De Ark in Doesburg (Beinum) werden verrast met een bezoekje van Monique Smit (de zus van…) in hun klas. De groepen 6, 7 en 8 mochten een opname bijwonen van de Kids Top-20! Het was een superleuke belevenis. De kinderen konden vragen stellen, er werd verteld over bloopers en als klap op de vuurpijl mochten Cas en Florian haar een zoen geven! De artiesten die kwamen zingen waren Lisa, Amy & Shelley en ook nog Aliyah. Op zaterdag 29 september om 08.15 uur wordt het uitgezonden, herhaling op zondagmiddag 15.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.kidstop20.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.