Home / Doesburg / Lynn Kamphuis zwemkampioen Open Water

Lynn Kamphuis zwemkampioen Open Water

DOESBURG / BEILEN – Lynn Kamphuis, zwemster van DWV Doesburg, heeft in de afsluitende wedstrijd in Beilen, beslag weten te leggen op de tweede plaats op het onderdeel 1000 meter vrije slag. Met deze tweede plaats verzekerde zij zich van het kampioenschap in het eindklassement voor Junioren 2 en 3 in het NK Open Water. Onverwacht was deze klassering niet, omdat Lynn het gehele seizoen al stabiel presteert en steeds weer op het podium wist te eindigen. Van de 15 starts wist zij 10 keer de hoogste trede te bestijgen, 4x stond zij een treedje lager (2) en 1x maal 4e. Hoogtepunt was het natuurlijk het behalen van het Nederlands Kampioenschap in Appeltern op de discipline 2500 m vrije slag.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.