‘Fox en Finch’ in de Vroolijke Frans

BRUMMEN (BROEK) – Het duo Fox en Finch treedt zondag op in het café van Uitspanning De Vroolijke Frans in Broek/Brummen. Het optreden start om 14.30 uur. De entree is zoals altijd gratis.

Het duo genaamd Fox and Finch, bestaat uit Tamara Vosbeek en Peter Lurvink. (Vos en Vink). Tamara heeft jaren ervaring opgedaan als leadzangeres van o.a. coverband Mixed-up en Avalanche en heeft daarmee ontelbaar veel optredens gedaan in Nederland en daarbuiten en ook Peter heeft in o.a. de Arnhemse band Chicken Skin en Redstone Roots als lead zanger en gitarist overal in Nederland de podia onveilig gemaakt. Inspiratiebron waren in eerste aanleg de prachtige duo-songs van Gram Parsons en Emmylou Harris waarbij de zang vrijwel geheel tweestemmig wordt gebracht.

www.devroolijkefrans.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.