Jari Mannl wint FIFA 2012

BRUMMEN – Het 2e FIFA toernooi in Blitz in Brummen is gewonnen door Jari Mannl. FIFA is een voetbalspel dat op verschillende consoles gespeeld kan worden. In het Blitz werd dit op de playstation2 gespeeld. De allereerste deelnemers verzamelden zich al vroeg in het Blitz. Toen alle twaalf deelnemers en hun fans er waren begonnen de eerste wedstrijden. Er werd gespeeld op 2 televisies in 2 verschillende poules. Het ging er spannend aan toe en er werd met passie gespeeld. Vlak voordat de poulefase afgelopen was, werd het nog heel spannend wie er doorgingen naar de knock-outfase. Uiteindelijk kwamen de doelsaldo’s ook nog van pas vanwege het gelijke aantal punten. De knock-outfase was nog spannender dan de poulefase en uiteindelijk kon van een geslaagde finale gesprken worden. Jari Mannl werd de winnaar, voor Mike Kok en Jelle Troost.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.