Open Dagen bij Voskamp Textiel

VOORST – Op donderdag 27 september van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag 28 september van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag 29 september van 09.00 tot 16.00 uur houdt Voskamp Textiel ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum open dagen met onder andere een breimodellen show in de winkel aan de Rijksstraatweg 148 in Voorst. Voordat de winkel gestart werd breide het echtpaar Voskamp op bestelling kleding op de breimachine. In 1962 werd in de voorkamer van hun woning voorzichtig gestart met een winkel. Na 50 jaar is dit uitgegroeid tot een algemene textielzaak.
Omdat breien nu weer in is, worden er tijdens de open dagen verschillende modellen uit de ruime collectie breigarens getoond en ook voor vragen en advies kan men terecht. Het is ook mogelijk om zich op te geven voor de verschillende breiworkshops die in oktober starten. Daarnaast zijn er diverse aanbiedingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.