Slotconcerten 20-jarig jubileum Culturele Stichting

BRUMMEN – Op 3 en 4 november vinden in sporthal Rhienderoord in Brummen de concerten plaats die het slot betekenen van de viering van het 20-jarig bestaan van de Culturele Stichting Brummen.

Een groot regionaal projectkoor, Vox-Tunes, het Harmonie Orkest Brummen met regionale versterking, de pianisten Guillermo Sìmon garcìa en Jaap Wisselink en de zangsolisten Ellen Pieterse, Henk Gunneman en Eric van Grootel voeren dan onder leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver de Carmina Burana van Carl Orff uit.
Voor de pauze zorgen Aart Bergwerff en Kadir Sonuk voor een meeslepende uitvoering van Simeon ten Holts meesterwerk Canto Ostinato. Kaarten kosten 20 euro, kinderen tot en met twaalf jaar betalen 10 euro. kaarten zijn verkrijgbaar bij sporthal Rhienderoord, Primera Bosman Brummen, Primera Tabor Eerbeek en boekhandel Hendriks Eerbeek.

E-mail. carmina@brummencultuur.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.