Week vol spanning en sensatie

BRUMMEN – De oecumenische basisschool in Brummen beleefde onlangs een bijzondere week. Om het schooljaar op een bijzondere manier te starten is er gekozen om de schoolkampen en schoolreisjes aan het begin van het schooljaar te houden. Zo leren de kinderen, ouders en leerkrachten elkaar goed kennen. Groep 7/8 vertrok richting de Heksenlaak in Barchem. Het kamp werd later versterkt door groep 5/6 die ook een nacht bleef slapen. Daarna ging deze groep verder met het zeskamp. Met de komst van groep 3/ 4 werd het feest compleet. Groep 1 / 2 heeft de Strubbert in Laren bezocht.

www.oecumenischebs.skbg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.