En!Fair bij Kieveen Exclusief

LOENEN – Kieveen Exclusief houdt 28, 29 en 30 september een gezellige nazomer fair. Op deze fair staan verschillende standhouders van modeaccessoires tot woonaccessoires, buitenleven, steigerhout tot een megagrote snoepkar voor de kids. Vrijdag is er vanaf 18.00 uur een aftrap met lekkere drankjes en hapjes. Op zaterdag is er van 16.00 tot 22.00 uur live muziek. Bij het evenement staat ook de Doe-fabriek (www.doe-fabriek.nl). Kieveen houdt zelf ook diverse activiteiten voor kinderen zoals figuurpatatjes maken en opeten, meedoen met een zang/muziek workshop om talent te ontwikkelen en er is een knutseltafel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.