De Boekensteun begint weer

BRUMMEN – De Boekensteun in Brummen gaat dit seizoen wervelend van start. Relatief jonge schrijvers, waarvan sommigen wat minder bekend, maar daarom niet minder interessant. De auteurs Arjen Lubach, Ted van Lieshout, Sanneke van Hassel en Robert Vuijsje, de dichter Tsead Bruinja en filosofe Joke Hermsen komen allemaal aan bod. Daarnaast houdt neerlandica Dannie ten Zweege een lezing houden over W.F. Hermans, naar aanleiding van zijn boek De donkere kamer van Damocles. Arjen Lubach is op 2 oktober om 20.00 uur te beluisteren in de bibliotheek van Brummen. Donateurs hebben gratis toegang, anderen betalen 6 euro of 5,50 euro in de voorverkoop. Leden van de bibliotheek ontvangen 25 procent korting. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.