Home / Doesburg / Starttoernooi The Phantoms

Starttoernooi The Phantoms

DOESBURG – In de sporthal; in Doesburg vond het jaarlijks starttoernooi van de jeugd  van Volleybalvereniging The Phantoms in Doesburg plaats. Er was dit jaar gekozen voor een nieuwe opzet. Eerst konden de deelnemers een certificaat verdienen door aan te tonen wat ze konden op het gebied van toetsen, springen, opslaan en 100 meter rennen in een aantal seconden. Vervolgens was er een toernooi, waarbij er ook een ouderteam was.
Alle kinderen van niveau 1 t/m 6 deden enorm hun best en hadden er ook veel lol in en dat is toch wel het belangrijkste: lol hebben in het volleybal. Tevens konden de kinderen hun nieuwe shirts passen waarmee ze dit jaar de wedstrijden gaan spelen, The Phantoms zijn er daarmee weer klaar voor.
www.the-phantoms.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.