Home / Doesburg / VVV Doesburg blijft gewoon open

VVV Doesburg blijft gewoon open

DOESBURG – Bij de VVV in Doesburg komen veel telefoontjes binnen van mensen die willen weten of de VVV in Doesburg ook gesloten is of wordt. Dit komt omdat in de regio Achterhoek een aantal VVV’s gesloten zijn wegens faillissement.
In Doesburg is dit gelukkig niet het geval, zij zijn een zelfstandige onderneming en blijven dus gewoon open en doorgaan. Ze hebben in hun assortiment ook zaken die betrekking hebben op de Achterhoek. Het blijkt wel dat nog niet iedereen op de hoogte is van de verhuizing van het VVV kantoor. Ze zijn nu gevestigd in de Gasthuisstraat, naast de Gasthuiskerk. De VVV Doesburg is het gehele jaar door open. Op de zondagen van de Culturele Route zijn ze eveneens geopend. Bij het kantoor kunt u niet alleen terecht voor de befaamde VVV bonnen maar ook voor informatie over allerhande activiteiten in Doesburg en omgeving – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.