Rotra verzorgt transport Holland Heineken House

DOESBURG – Na de voor Nederland succesvol verlopen Olympische Spelen en Paralympics in Londen heeft Koninklijke Rotra het transport mogen verzorgen van (het interieur van) het Holland Heineken House retour naar Nederland. Het transport betrof een volle auto met o.m. artikelen gebruikt voor de inrichting van het Holland Heineken House en merchandiserartikelen. De vracht had Papendal als eindbestemming, een locatie van opdrachtgever NOC*NSF. Het Nederlands Olympisch Comité – Nederlandse Sport Federatie is de organisatie waarin de nationale sportbonden verenigd zijn.

Al sinds de Olympische Spelen van Barcelona in 1992 is het Holland Heineken House aanwezig op elke winter- en zomerspelen. Het HHH is de plek waar alle Nederlanders bijelkaar komen en Nederlandse medaillewinnaars huldigen. En waar het er vooral elke avond feest was de afgelopen weken getuige de 20 Nederlandse medailles op de Olympische spelen en 39 Nederlandse medailles op de Paralympics. Tevens fungeerde het HHH als studio voor de dagelijkse TV-uitzendingen van de Olympische Spelen van de NOS en RTL4.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.