Succesvolle sportkledingbeurs

EERBEEK – De jaarlijkse sportkleding- en sportartikelenbeurs van de C. van Leeuwenschool in Eerbeek was vrijdag succesvoller dan vorig jaar. “Er is meer geld opgehaald”, laat Sylvia Paalman, een ouder, weten. Van het opgebracht geld worden nieuwe gymbenodigdheden voor de school gekocht. De opbrengst komt verder voor het grootste deel ten goede aan de inbrenger van de kleding en de sportspullen. “Dit jaar was er ook meer inbreng van externe mensen waardoor er meer nieuwere kleding werd aangeboden”, aldus Paalman. Er heeft nog geen evaluatie plaatsgevonden, dus of er volgend jaar weer een sportkledingbeurs komt, is nog even afwachten. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.